cégünkről

A Terra Forte Bau Kft elsődleges profilja a játszótér tervezés és kivitelezés. Fa játszótéri eszközeink anyaga  akác, illetve fenyő. Fából készült játszótéri eszközeinket a megrendelők igényei szerint készítjük.

Minőségi faanyagok

Környezetbarát

Minőségi szabvány

15 éves tapasztalat

történetünk

Cégünk az első magyar gyártó, aki fémből HARMAFORTE néven eu-s szabványú játszótéri eszközöket készít.

A játszótér gyártás mellett cégünk másik fő profilja a kert és parképítés. Játékainkat és a parkberendezési tárgyainkat, kerítéseinket elérhető áron kínáljuk óvodák, iskolák, művelődési házak udvarába, panziók, üdülők, éttermek kerthelyiségébe, ifjúsági táborokba, parkokba, játszóterekre, strandokra, erdei pihenőkbe, családi és hétvégi házak udvarába.

Fa játékaink anyaga hántolt, csiszolt akác, illetve rétegragasztott fenyő. Az egyedi megmunkálási technikának köszönhetően az eredeti formáját megtartó faszerkezetek teljesen szálkamentesek, amelyeket természetbarát védőfelület óv meg az időjárás viszontagságaitól. Az alkalmazott faanyagvédő szer környezetbarát,a gyermekek egészségére nem veszélyes.

Célunk

A megrendelő igényeinek tökéletesen megfelelő, esztétikus, környezetbe illeszkedő, jól használható termékek előállítása, mely játékok használatával új, eddig nem, vagy ritkán használt mozgásformákat is kipróbálhatnak a gyerekek.

Karbantartás, felújítás

Régi játszótéri eszközök szabványosítása, felújítása, játszóterek korszerűsítése ügyében szaktanácsadással, javaslatokkal, költségvetéssel állunk rendelkezésükre.
Önkormányzatok, intézmények, lakóközösségek, magánszemélyek érdeklődését várjuk a megadott elérhetőségeken.

Éves Tapasztalat

Felújítás, Modernizálás

Egyedi Játszótér

Telepítés

Telepítés, Javítás, Egyedi gyártás

Játszótér tervezés

A gyerekek a szép, változatos és érdekes játékokat keresik, míg a felnőtteknek a gyerekek biztonsága és tartalmas elfoglaltsága fontos. Mielőtt játszótér tervezésébe fognánk, el kell dönteni milyen játszóteret szeretnénk készíttetni. Összegyűjtöttük a megfontolandó szempontokat.

Tekintse meg referenciáinkat, s kérjen árajánlatot!

Bővítés és felújítás

Régi játszótéri eszközök szabványosítása, felújítása, játszóterek korszerűsítése ügyében szaktanácsadással, javaslatokkal, költségvetéssel állunk rendelkezésükre.
Önkormányzatok, intézmények, lakóközösségek, magánszemélyek érdeklődését várjuk a megadott elérhetőségeken.

Kert és Parkberendezés

Nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is szükségük van mozgásra, egészséges, esztétikus élettérre, amit egy szépen berendezett park vagy egy esztétikusan kialakított kert jelenthet. Kerti bútoraink tervezése és kivitelezése során kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti adottságokra is.

üzenjen nekünk!

Bármilyen kérdés vagy konkrét ajánlat esetén keressen minket!

telefonszámunk:

+36 70 / 369-8193 

Telephely

3662 Ózd, Somsályfő telep 1. sz.

nyitvatartás

H-P: 8:00 - 16:00

Email

terrafortebau@gmail.com